Heus Staal Papendrecht B.V.


onderdeel van de Heus Groep

Over ons


Wie zijn we

Staalhandel Heus Staal is onderdeel van de Heus Groep, opgericht in 1923. Heus Staal Papendrecht b.v. is sinds 1987 actief en vierde in 2012 haar 25-jarig jubileum. Heus Staal is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist in de levering van stalen buizen, lasbochten, lasflenzen, overige buiscomponenten, balken, platen, kokerprofielen, stafstaal, roosters en traptreden voor vrijwel alle industriële sectoren.

Wat kunnen we

Een grote voorraad , een uitgebreid leveringsprogramma en een hoge mate van flexibiliteit: dat is ons handelsmerk!

Met een overdekte opslagcapaciteit van 10.000m2 in Papendrecht, een opslagterrein voor grote buizen in Dintelmond, een grote voorraad in zowel onbehandeld als gestraald en gemenied materiaal, eigen zaagcapaciteit tot 800mm en eigen transportcapaciteit trachten wij aan elke klantvraag te voldoen.

Hoe zijn we begonnen

Het familiebedrijf, waar de staalhandel Heus Staal Papendrecht deel van uitmaakt kent een lange historie. P. de Heus en zonen Greup b.v. , actief in de in-en export van tractoren, werktuigen en bouwmachines, bestaat sinds 1923 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationale speler in deze markt als importeur van diverse bekende merken en met bijna 90 jaar exportervaring.

P. de heus en Zonen Greup b.v. kocht midden jaren 80 de boedel van een failliete staalhandel in Papendrecht. Hoewel de intentie was de voorraden zo snel mogelijk van de hand te doen bracht belangstelling vanuit de regio het bedrijf ertoe om ook weer nieuw staal in te gaan kopen. Door de aanhoudende vraag was in 1987 de oprichting van Heus Staal Papendrecht b.v. een feit.

In 1989 werd er op zoek gegaan naar een ander terrein voor de opslag van grotere buizen, omdat het terrein in Papendrecht niet voldoende plaats bood. Dit nieuwe terrein werd gevonden op industrieterrein Dintelmond in Fijnaart.

In 1995 werd de locatie in Papendrecht uitgebreid door het aankopen van de aangelegen industriegrond en de bijbehorende machinefabriek van machinefabriek van der Waal BV. Op dit terrein werd in 2001 een nieuwe bedrijfshal en kantoorpand gerealiseerd.


Heus Staal Papendrecht B.V.


Bezoekadres
Ketelweg 8A
3356 LE Papendrecht

Postadres
Postbus 86
3350 AB Papendrecht

Contactgegevens
Bel ons: +31 (0) 78 615 72 22

Stuur ons uw vraag
Offerte aanvragen

Webwinkel voor fittingen, flenzen, roosters en traptreden


U kunt de volgende producten ook via onze webshop bestellen:
lasbochten, flenzen, overige buiscomponenten, roosters en traptreden.

Bestelt u op werkdagen voor 10:00 dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis.


Ga naar Direct bestellen

Heus Staal Papendrecht B.V.


Heus Staal is onderdeel van een familiebedrijf, opgericht in 1923.
Heus Staal Papendrecht b.v. staat sinds 1987 voor uw klaar.